Kontaktiraj nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Materijal odjevnih predmeta

Materijal odjevnih predmeta

Materijal izdanja čevlja FAQ 1. Da li ste fabrička ili trgovinska kompanija? Mi smo fabrika proizvoda od gume, tako da cijene i vreme isporuke mogu biti garantovane. 2. Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim? Naša fabrika se nalazi u gradu Gongguan, provinciji Guangdong, Kina. Svi naši ...

Materijal odeće za cipele

FAQ

1. Da li ste fabrička ili trgovinska kompanija?

Mi smo fabrika proizvoda od gume, tako da cijene i vreme isporuke mogu biti garantovane.

2. Gde se nalazi vaša fabrika? Kako mogu tamo da posetim?

Naša fabrika se nalazi u gradu Gongguan, provinciji Guangdong, Kina. Svi naši klijenti, od kuće ili u inostranstvu, toplo su dobrodošli da nas posete!

3. Možete li učiniti OEM & ODM?

Da, možemo učiniti OEM i ODM proizvode. To nije problem.

4. Kako mogu dobiti neke uzorke?

Drago nam je da vam ponudimo besplatne uzorke. Očekuje se da će novi klijenti platiti troškove isporuke, a ova naknada će biti odbijena od plaćanja službenog naloga.

5.Kako o isporuci?

U roku od 15 dana stavljamo jedan kontejner od 20 stopa, biće izmenjen prema posebnoj situaciji.

6. Da li možete dati izveštaj o testiranju za vašu narudžbinu?

Da, možemo. Mi možemo dostaviti naš izveštaj o testiranju prema zahtevu klijenata.

7.Platni rok:

T / T, L / C, Western Union, Paypal, ..etc prema zahtjevu kupca.

Znanje materijalnog materijala za obuću

Koža je podeljena na prirodnu kožu (kožu), recikliranu kožu, kožu (PU / PVC). Koža je originalna koža stoke, ovaca, svinja, konja, jelena ili nekog drugog životinjskog tijela, nakon prerade kožne fabrike, izrađenih od različitih karakteristika, čvrstoće, osećaja, boje, uzorka kožnog materijala, je moderna kožna roba Potreban materijal. Dermis je obično sastavljen od epidermisa (uklonjenog), dermis, retikularnog sloja, potkožnog (uklonjenog) i tako dalje. Među njima, koža, ovčija koža i svinjska koža su sirovina koja se koristi u tri glavne vrste kože.


Prvo, koža: koža i prvi sloj kože i razlika između drugog sprata.


①: Prvi sloj kože odnosi se na zrna (dermis) goveda, ovaca, svinjskog i tako dalje, koža ima poseban prirodni teksturni efekat. Uvezena koža i dalje može biti odštampana. Puna žitarica od veličine i guste pora kako bi razlikovala kakvu vrstu životinjske kože. Postoji mnogo vrsta kravlje kože, kao što su žutka krava (goveđa koža, koža za panjeve krave, kravlje kože, bikova koža, nekastrirana bikova koža i kastrirane kože bikova), kože bizona, kravlje kože, jak kože i kravlje kože. Korteks je najbolja naša zemlja Šandong, provincije Henan i centralna Kine i ostala mesta, ali su mi kožni resursi oskudni (SAD, Brazil i drugi izvoznici govedine sa najomiljenijim izvorima). Žute kožne bivolske kože pore od debelih i gustih finih zrna fine formacije.


Bufalo kože je deblje i lakše, jedina je jaka bumpiness koža, koža kože je Sichuan, Jiangxi i drugi dijelovi bolje, ali relativni nedostatak resursa (Indija i Egipat i drugi regioni više); ovčije majčino Uključujući ovčiju kožu, kozje meso, mješovitu ovcu. Ove ovce su detaljnije i guste linije, posebno bakarnih novčića.


Koze i još mnogo toga za obuću, ovce i više za odjeću. Ovce u Sichuan, Hubei i na drugim mjestima najbolji (najzastupljeniji resursi Australije, a Zhang velika gusta koža).


Svinjska dlaka zbog vladavine kose je mala šaka od 3 "bila" oblikovana distribucija, vrlo je lako razlikovati, općenito korištenje svinja svinja, kao i divlja svinjska koža. Pored toga, slatkovodne ribe (šarana za travu, šaran i druge vage) se takođe nalaze na mjestima kao što su nojevi, krokodili, kratki nožni krokodili, gušteri, zmije, štapići i morske ribe (ajkule, trska, inčuni, jegulja i biserna riba ) Surovine za izradu kože.


Koristi se i kao visokokvalitetna odeća sa kožom od krzna, profesionalno poznata kao krzno ili krzno kao što su: lisasta koža (srebrna lisica, koža plavih lisica, itd.), Koža vuka, koža psa, zečja koža i skupi miner i drugi retki Životinjska koža i tako dalje.


Hot Tags: materijal podne obuće, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niska cijena, jeftini, rasuti
Upit